Gratis Bet

 

En bet bonus kan se ut på lite olika sätt. Vanligast på den Svenska marknaden är insättningsbonus. Nya kunder får en bonus på 100% av kundens första insättning, upp till ett maxbelopp.

En bet bonus kan också bestå av ett gratis bet eller ett riskfritt spel. Ett gratis bet fungerar oftast så att du först måste sätta in pengar på ditt spelkonto, och lägga ett spel. Om du vinner på spelet behåller du givetvis både vinsten och insatsen. Om spelet förlorar får du tillbaka insatsen av bookmakern, upp till ett maxbelopp.

Det kan också vara så att du gör ett första spel och oavsett om du vinner eller förlorar får du sen ett gratis bet på samma belopp, som ditt första spel. Ditt gratis bet kan du sen använda när du lägger ett senare spel. Vid den här typen av gratis bet får du oftast bara den eventuella vinsten på betet, du får inte behålla insatsen.

Här följer några bra bookmakers som erbjuder nya spelare gratis bet.


Betfair ebjuder nya medlemmar 200 kr gratis bet. Gör en första satsning på minst 200 kr inom 21 dagar efter att du öppnat ditt konto. Om du förlorar ditt vad så återbetalar Betsafe 200 kr till ditt konto.
Gå till Betfair…

Expekt erbjuder nya kunder ett Riskfritt spel på 1000 kr
1 .Registrera ett spelkonto på Expekt och gör din första insättning till ditt konto.
2. Lägg ditt första spel på valfri sport/match med valfri insats.
3. Vinner du inte ditt första spel återbetalar Expekt hela din insats med riktiga pengar, upp till 1000 kr.
Gå till Expekt...

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

 Bet Bonus   Gratis Bet   Bet Bonus DK   Bet Bonus NO

 

counter for tumblr